Menu

terug naar vorige paginaRestaurant

Restaurant Délicieux

Ons restaurant is vanaf maandag 18 september 2017 weer geopend!

In restaurant Délicieux tonen leerlingen hun kook- en serveerkunsten. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond kunt u van 18.00 tot 20.00 uur terecht voor een driegangen diner voor €15,- (excl. drankjes). U heeft dan een keuze uit drie voor-, drie hoofd- en drie nagerechten. Op maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag kunt u van 12.00 uur tot 13.15 uur terecht voor eveneens een driegangen lunch voor €10,- (excl. drankjes). Deze lunch- of dinerervaring kunnen wij u van harte aanbevelen.

Reserveren?
Dat kan! Meer informatie vindt u op deze pagina.

Lunch- en dinerkaart september/oktober

Lunchkaart

Voorgerechten 
Caesar salade met gepocheerd ei, Parmezaan en geroosterde boerderij kip€4,-
Gemarineerde zalm met komkommer-hangop en zoetzure biet€4,-
Hoofdgerechten 
Gebakken vis van het seizoen met geroosterde venkel, tagliatelle en saus antiboise€7,-
Gegrilde varkenslende met zelfgemaakte BBQ-saus, gepofte aardappel en mini mais€7,-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappel- en/of groentegarnituur 
Desserts 
Taartje van amandelspijs en gekarameliseerde appel met kaneelroomijs€4,-
Mousse van melkchocolade met Bastogne kruim en meringue€4,-
Bovenstaande gerechten als driegangenmenu voor € 10,- 

Dinerkaart

Voorgerechten 
Carpaccio van Runder rib-eye met een Waldorf salade en een appel notendressing€5,-
Caesar salade met gepocheerd ei, Parmezaan en geroosterde boerderij kip€5,-
Gemarineerde zalm met komkommer-hangop en zoetzure biet*€5,-
Hoofdgerechten 
Gebakken vis van het seizoen met geroosterde venkel, tagliatelle en saus antiboise€8,-
Gegrilde varkenslende met zelfgemaakte BBQ-saus, gepofte aardappel en mini mais€8,-
Vegetarische pizza met hummus, geroosterde paprikastoof en rucola€8,-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappel- en/of groentegarnituur 
Desserts 
Taartje van amandelspijs en gekarameliseerde appel met kaneelroomijs€5,-
Loempia van banaan, kokos en rozijnen met ananascompote en kokos anglaise€5,-
Mousse van melkchocola met bastagnekruim en meringue€5,-
Bovenstaande gerechten als driegangenmenu voor € 15,- 
* = ook vegetarisch mogelijk