terug naar vorige paginaNieuws

TTO diner en Londenreis

Donderdag 9 januari was het afsluitende TTO-diner van klas 4 voor de ouders en de start van de Londenreis volgende week.

Dhr. Hijmans, Mevr. de Vink en dhr. Buskermolen hebben samen met klas 4 een klein programmaatje gemaakt voor de ouders. Het hoofdbestanddeel was een quiz die via Kahoot gedaan kon worden met allerlei vragen die de leerlingen dachten dat hun ouders wisten (of niet). Daarna gingen de ouders genieten van een overheerlijk diner met Engelse accenten zoals sheppardspie, Eaton mess and fishfingers. Dit geheel was gemaakt door de leerlingen uit de TTO-groep. Dit diner en de Londenreis zijn de aflsuitende activiteiten van 4 jaar TTO-onderwijs op onze school.

Dhr Laarman en dhr Hijmans gaven uitleg over de Londenreis. De ouders konden kennisnemen van de educatieve dingen die gedaan werden: Londonbridge, Tower, Shakespeare Globetheatre, Britisch museum, maar ook de andere zaken zoals slapen bij gastgezinnen, Harrods en vooral de leuke trip naar Camden. De trip start vandaag, maandag 13 februari en de leerlingen zijn vrijdag weer terug.

Eerste indruk vanuit Londen.......en daaronder het diner