terug naar vorige paginaNieuws

Slagingspercentage

Van de basisopleiding koken en bakken is 100% geslaagd. Ook bij de kaderopleiding is het percentage 100%. Tevens hebben wij 1 Cum Laude-leerling.

Tot ons groot genoegen is uiteindelijk iedereen na de herkansing geslaagd. Net als ons gala, als afsluiting van de 4 jaren op onze school. Leerlingen, docenten en uiteraard de ouders zijn heel blij. Binnenkort is er een feestelijke diploma-uitreiking. Dan wordt onze Cum Laude-leerling in het zonnetje gezet. De foto's komen dan uiteraard weer op de site.

Wij feliciteren onze kanjers van dit jaar:
Kjeld, Sander, Tarik, Jay, Esperanza, Jop, Shavana, Ikram, Jennifer, Souhaila, Dewy, Romano, Rabia, Stalhe, Joley, Raphaello, Nouhaila, Noëlla, Chanel, Marcel, Kirani, Lester, Iman, Julia, Jordy, Faith, Rubia, Jill, Nikita, Imke, Zoë, Jerney, Zoë, Timo, Denise, Franklin, Jakub, Danousscha, Hannah, Jared, Milan, Justin, Awa, Quincy, Bram, Enrico, Shaylana, Eva, Sabine, Babette, Bram, Zilver, Marlon, Brenda, Eva, Lorenso, Robin, Ilaisa, Thymen, Roan, Carmen, Ryan, Tibo, Yuri, Stefan, Jayyen, Yosri, Jari, Justin, Nicky, Donya, Rosa, Max, Mats, Elyas, Kaylee, Emmy, Shalayla, Damisha, Zineb, Rick, Raxenet, Timo, Damian, Jeda, Joppe, Valère, Lars, Sky, Fabian, Lars, Noor, Don, Ursula, Marcella, Jacco, Lesley, Kevin, Robian, Aya, Flint, Suzanna, Mathijs, Zoë, Jip, Joy, Gijs, Ian, Sybe, Judith, Daisy, Gaby, Victor, EJ, Vanelly, Anne, Farhaana, José, Eamonn, Djeylan, Zoë, Sascha, Tara, Cheyenne, Ashley, Nina, Marina.

In het Parool van 13 juli 2017 hebben we deze toppers nog eens extra in het zonnetje gezet.