terug naar vorige paginaMededelingen

Mededelingen

• Eerste foto's De eerste foto's staan na wat technische vertraging weer bij ons fotoalbum. 2 Masterklassen volgen binnenkort.
  • PTA 2017-2019 Het PTA voor de derde klas staat online en is hier te bekijken.
  • Stageschema klas 3 staat nu bij brieven aan ouders Hierin kunt u precies zien wanneer uw zoon/dochter stage heeft. Kijkt u het goed na.
  • GRAND CAFÉ VANAF MAANDAG WEER OPEN Vanaf 11 september is Grand Café Sud weer geopend. Restaurant Delicieux gaat 18 september open. Benieuwd naar onze nieuwe menukaart? Ga snel naar de pagina van Restaurant Délicieux.
  • BOEKEN De meeste boeken zijn op dit moment uitgeleverd. Het meeste is momenteel(2-10) uitgeleverd. Kijkt u goed de pakbon na!! Klopt iets niet of is het beschadigd, meteen van Dijk bellen, niet over een week.
  • MAGISTER Op dit moment (05-09 11:00 uur) zijn de inlogproblemen opgelost.
  • SCHOOLGIDS 2017-2018 ONLINE De nieuwe schoolgids is hier online te raadplegen. Voor het begin van het schooljaar ontvangen de leerlingen een mini-gids thuis met daarin handige informatie.
  • PRAKTIJK en SLIPPERS Als de temperatuur stijgt, willen sommige leerlingen zich naar school begegeven op slippers. Deze zijn bij praktijk NIET toegestaan i.v.m. veiligheid. Geef uw kind s.v.p.dan ook gewone goede schoenen mee. Ook op mededelingbord staat dit nu. Als een praktijkles door slippers niet kan worden gevolgd, dan zal de les moeten worden ingehaald.
  • BOEKEN Het bestellen van boeken gaat dit jaar anders. Uw zoon/dochter krijgt een brief mee en wij sturen die ook nog via de mail naar alle ouders van klas 1,2 en 3. Ook ouders van nieuwe eerste klassers hebben al info gehad, maar het is handig om de brief en de schaderegeling van van Dijk op deze website te lezen. Staat bij tabblad "ouders".
  • E-mail Wij krijgen regelmatig e-mails terug die wij versturen aan ouders. Wij blijken dan in de spam terecht te komen. Dit kunt u voorkomen door het emailadres info@hubertusberkhoff.vova.nl toe te voegen aan uw adresboek. Of ons in de spamfilter als vertouwd e-mailadres te zetten.